Saldējamā kamera ir aukstuma iekārta, kura ir paredzēta pārtikas produktu, medikamentu un pārējo vielu uzglabāšanai, kas prasa optimālo zemo temperatūru balansu.
Par to, cik svarīgi ir periodiski atsaldēt kameru, runāt pat nav vērts. Pat maza ledus slāņa esamība uz iekšējām sienām izraisa ievērojamu elektroenerģijas patēriņa palielinājumu un iekārtas nodilumu.
Kādā nolūkā tiek lietotas un kādēļ ir tik svarīgi atsaldēt
Saldējamā kamera ir paredzēta ilgstošai pārtikas produktu un pārējo vielu uzglabāšanai. Ierīce ļauj ēdiena temperatūru pazemināt līdz optimālajai un uzturēt šo lielumu ilgāku laiku.
Uzmanību! Mūsu kompānija nodarbojas ar profesionālo iekārtu piegādi un pārdošanu, tostarp profesionālas saldētavas. Katrs varēs piemeklēt sev piemērotāku saldēšanas iekārtu un saņemt detalizētu informāciju par to, cik bieži tā ir jāatsaldē.
Cik bieži ir jāatsaldē
Īsumā — īstenot doto procesu ir nepieciešams reizi 12 mēnešos. Tagad izskatīsim visu sīkāk.
Ilgums ir atkarīgs no izvēlētā atsaldēšanas veida. Sarmai dabīgā veidā pārvēršoties par ūdeni, ir nepieciešamas 8-10 stundas. Mākslīgā ledus kušana ir pietiekami ilgstošs process, kurš prasa minimāli no 15 stundām. Tomēr nebūtu lietderīgi kameru atstāt atvērtu bez pieskatīšanas. Pastāv risks applūdināt kaimiņus, kad viss ūdens nonāks uz grīdas.
Ko darīt, ja jūs pirmoreiz esat sastapies ar šo problēmu? Vērsieties pie mums pēc palīdzības. Speciālisti atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem, sniegs individuālo konsultāciju un palīdzēs ar padomu. Sazināties ar mūsu speciālistiem var pa tālruni +371 25 522 233.
Leave a Comment